Automate your Marketing
with Womplify




 
sharbani's FotoPage

By: sharbani bani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Aug-2006 18:24 Email | Share | | Bookmark

happy birthday to danish.....
 
 
View all 12 photos...


Monday, 1-May-2006 13:18 Email | Share | | Bookmark
KARNIVAL HARI KELUARGA Tmn Kempas......

nish get ready to go
wakil2 rumah kuning!
 
View all 29 photos...
setelah sekian lama menyepi............terimalah koleksi terbaru kami, he!he!he!.........


Thursday, 3-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya 2005 at Seremban!

malam raya tengah buat ketupat (siap ajar kakak ipar lagi)
ni lah gambar ketupat yg mahal tu
nish di pagi raya
View all 18 photos...
Tahun ni kami sefamily raya kat somban N.9. Nampak mcm meriah tak? Biasalah adik beradik ramai macam tulah. Malam raya aku tetap c buk walau pun kat nogori org. First time aku buat ketupat dari a-z, nasib baik jadi. Yang boleh buat tu bukan apa nak memenuhi request mak mertua aku nak makan ketupat pulut. (tapi best gak kira handallah aku mlm tu)
Pagi raya org lelaki semua pegi sembahyang raya kat masjid, yg pompuan cbuk siapkan anak-anak pakai baju baru termasuklah aku. Susah betul nak kejut dan mandikan anak jantan aku tu cause dia selalu bangun lewat. Lastly aku terpaksa dokong dia masuk bilik air dan basahkan badan dia sambil dia nangis
Agenda pertama pagi tu sessi bersalaman,salam ikut turutan umur lepas tu sessi ambil gambar family and bagi che pow last bagi hadiah kat bebudak. Nilah saat yg depa semua tunggu2 nak hadiah. Lepas semua tu barulah masing-masing keluar menziarahi sanak saudara dan rakan-rakan.


Friday, 23-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
trip to kelantan

nish yang selalu nakal
nish rasa tilam tu lembut tak
pas tu baru baring, lega rasanya
View all 12 photos...
suddenly we make decision go to kelantan just to buy sampin raya for my hubby


Saturday, 17-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
new house

ni rumah idaman kami
ni barulah rumah kami yg tadi tu lain
ni hall depan
View all 11 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net